Over ons

Succes komt je niet aanwaaien. Succes is het resultaat van doelgericht en gedisciplineerd aan je capaciteiten werken, om vervolgens de wereld te overtuigen van je toegevoegde waarde. Solliciteer op een baan bij Marketing Sales Impact als je naast een goed salaris en bonussen de volgende belangrijke stap wilt zetten in je loopbaan.

Wij zijn een hecht en gemotiveerd team dat elke dag hard werkt om onze doelen en ambities te overtreffen. Dit doen we momenteel met dertig mensen in twee steden in Midden- en Oost-Nederland. MSI is in 2017 opgericht omdat we zelf wilden werken bij een transparante salesorganisatie. Een club mensen voor wie alleen de prestaties het groeipad bepalen: van het runnen van een team tot het runnen van een eigen kantoor. Al onze leidinggevende mensen bij MSI hebben saleservaring.

Wij geloven er namelijk heilig in dat je leert verkopen door het te doen terwijl je begeleid wordt door professionals die zelf “doorgewinterde salestijgers” zijn. Het ontwikkelen van talent is het belangrijkste focuspunt bij Marketing Sales Impact; niet alleen om onze huidige doelen te halen, maar ook om de leiders voor de toekomst te creëren.